Hejsan allihopa! =)

Hejsan!
Idag har varit en underlig dag...jag vet inte om det bara är jag men den har gått så himla fort! Vaknade runt 11...käka frukost (äcklig frukost btw) och sen på kalas och kom hem nu. Jag är trött och bara helt borta! Jag vet inte vad det är med mig men om jag kan träffa älskling imöra kanske det blir bättre (a' Annars ska det bara bli en mysig men halv tråkig kväll hemma. Jag kommer att klättra på väggarna av rastlöshet. Kanske bloggar typ 24 gånger eller någe om jag inte kommer på något att göra x) Vette fan annars vad jag ska göra, vara nere med familjen  och kolla tv är ett alternativ men om det inte är någe bra o se så vetja inte vad jag ska göra. Jag blir väldigt lätt rastlös =) Vilket kanske inte alltid är ett plus, det är bara det att jag har svårt att sitta still. Och jag vet inte vad det beror på men så är det.
Jag har funderat på att gå te gårn men jag vet inte om det är öppen eller vilka som är där så det blidde inget med det.
Så det blir väll en trög lördagskväll som vanligt ;(
och det gillar jag såhär=>- mycket -.-

jaja men man måste ha tråkigt ibland för att veta när man har roligt =)

Pussis/Nathalie<3


Tiden går och jag springer efter...

Alltså jag fattar inte! Okej det är inte så ovanligt men ändå, vart tar all tid vägen! Allting går så fort och jag hinner inte med. Jag går och lägger mig på måndag i juni och vaknar en fredag i december känns det som. Jag hinner inte med. xD Alltså det var inte längesen sommarlovet började...men det var 6 månader sen...det är mycket! Det känns som om allt går jätte fort omkring mig men jag är i slowmotion <3 Är det bara jag som känner så lixom. Det kanske bara är jag, i så fall måste jag säka hjälp ! xD Jag brukar fundera på vad jag gjorde igår men allt gick så fort så jag minns lixom inte det för ens ett par dagar senare. "Tiden går fort när man har kul" men va fan den springer när man inte gör någonting juh! xD Det är inte okej xD

Nu sitter jag och lyssnar på Beautiful Tragedy..och funderar lite på saker och ting. Den är ganska sann...


Pussis/ Nathalie<3

Länge sen.....

Hejsan allihopa!
Det här var ett tag sen nu =) Jag har varken orkat eller känt att jag har haft tid att blogga. Jag har haft lite tankar om att jag skulle blogga men jag kom aldrig till skott =) Ja, vad har hänt sen sisst...skaffat kille (L) , färgat håret (lite mörkare än förut..funderar på svart), haft en vecka full med danskonserter VI VAR GRYMMA!, naej inte så mycket annars =) haft matteprov i skolan -.-, naej tror inte det e någe mer =) Jo det där med svart hår... jag vet inte riktigt hur jag vill ha det....borde jag färga svart? kommer jag ångra mig? Jag vet inte...jag tycker att det vore grymt om jag kunne ha svart hår för det är så jävla snyggt men jag vette fan om det är så bra......nej sit samma jag vill ha svart=) skulle jag passa i det?






Pussis/ Nathalie <3