.:::Snabbis!:::.

Hejsan kom hem från skolan nu och sitter med mandis och lyssnar på musik, vette fan vad jag ska göra sen men vi hörs sen :)

Puss och kram!
//Nathalie <3

.:::Naglar i all ära:::. men snö? :S

Äntligen!!! Jag är ju nagel bitare, och jag önskar alltid att jag hade långa naglar....och nu har jag tjatat på mami och papi om riktiga lösnaglar, finally, idag fick jag dem, jag var på Beauty Nail och fick helt underbara lösnaglar. Äntligen kanske jag kan sluta bita! :D  Jag är oerhört lycklig över det, tack kära mor och far som betalade :)


Ja vad annat är nytt, snö, nu, det är ju för fan oktober! Snö ska komma i typ slutet på november början på december. Inte nu!! Det har ju fan inte varit någon höst änn! Men det försvinner säkert snart och kommer tillbaka i december....får vi hoppas! :D 

Tack och hej :D

//Nathalie <3

.:::Sitter och har tråk!:::.

Jaha nu sitter man här och har bara en massa tråk. Lillsyster fyller år idag och väntar jusst nu på besök, ah, vi ska väll som vanligt dåra sitta och knöcka ihop oss och käka tacos, som vi alltis gör när det är kalas. Börjar bli lite långtråkigt att ha samma samma helatiden. Nej jusste idag är ju förändringen att vi har taco paj också, same same but diffrent lixom.

Nej ska nog göra mig klar nu :P

Hej då !
Puss och Kram /Nathalie<3

.:::Sitter hemma nura:::.

Hejsan allihopa, sitter hemma och bara hare gött=D Det känns ganska gött att sitta i soffan med fötterna på bordet och blogga :D Med datorn på tvn=) Tänk om det kunne vara likandant hela tiden, fan va gött =D

Idag ska jag inte göra så mycket, tat lugnt och bara slappa :) Gött det kan vara ibland alltså :D

Kram på er alla söta läsare <3<3

//Nathalie <3